Woma

Kiszállás ingyenes!

Nincs folyóméterdíj!

Garancia!

Fix, budapesti árak.

+36 70 670 7070

Telefonszámra kattintva azonnal hívhat minket.

Varga Andrásnak hívnak, tevékenységem a woma csatornatisztítás. Van egy Woma  magasnyomású csatornatisztító gép (woma) beépítve a gépkocsimba, amellyel a legmakacsabb csatorna dugulásokat is elintézem.  Mercedes 1824 gyári woma felépítményes teherautónkkal minden dugulást elintézünk.  Cégünk teljesen magyar tulajdonú családi vállalkozásként működik. Számunkra fontos, hogy milyen munkát végzünk, ezért a legmodernebb gépekkel rendelkezünk. Mára cégünk ügyfeleinek egy része visszatérő partnereink, akik ha duguláselhárításról, csatornatisztításról van szó minket hívnak. Sok társasházi képviselet, ingatlankezelővel dolgozunk együtt a lakosság pontos kiszolgálásában.


Woma alkalmazási területei

Csatorna főlefolyó tisztítás.

Esővíz elvezető tisztítás akár a tetőn is.

Csatornarendszerek tisztítása.

Strang vezeték átmosása.

Elfagyott csatorna dugulás megszüntetése.


                                             Woma

A külső csatorna dugulását mik okozhatják.

A fák gyökerei, lerakódott szerves hulladékok, törmelékek és egyéb szennyeződések. A csatornatisztítást professzionális, magas nyomású tisztítógéppel végezzük, amely gépkocsinkba van beépítve. A gép előnye, hogy tiszta vízzel  dolgozik, így nem károsítva a talajt különböző kémia vegyszerekkel.


Beltér esetében a csatornatisztítást magasnyomású géppel már nehezen lehet megoldani, mivel nagy károkat képes okozni ( vízkár, szennyezett fertőző  ), kivéve, ha van erre a célra kialakított rész.  Tisztítónyíláson keresztül épületen belül is alkalmazható, de csak megfelelő tapasztalattal rendelkező duguláselhárító szakember végezheti.A woma szerepe a duguláselhárításban

Sokaknak okoz időről-időre bosszúságot, ám a legtöbben el sem tudják képzelni, hogyan is működik szakszerűen a duguláselhárítás vagy egy csatorna tisztítása. Az alábbiakban röviden összefoglaljuk, mi is az a woma és mi a szerepe.

A woma tökéletes segítséget nyújt a duguláselhárítás területén. Két fajtáját különböztetjük meg. Az egyik csupán pár órán át működik, lemoshatjuk vele az autónkat, esetleg ideiglenesen el is háríthatjuk vele a dugulást, de a víznyomás nem túl erőteljes ezekben a készülékekben, mert a motor csak egyfázisú. Ha valaki igazán jó segítségre számít, akkor célszerű diesel robbanómotoros vagy benzines womát alkalmazni, ezeknek már kielégítő a nyomása, és bármilyen akadállyal megbirkóznak.

  1. A magasnyomású tömlőt a mosófejjel a csatorna nyílásába tesszük
  2. beindítjuk a womát
  3. vízsugár elkezdi a csatorna falát mosni illetve a lerakódott iszapot fellazítani
  4. csatorna faláról még a zsírréteget is eltávolítja
  5. mosófejet visszafelé húzva a tisztítóakna felé mossa a szennyeződést ahonnan el lehet távolítani a sok szennyeződést.

A különféle vízelvezető rendszerek alapvető felszerelései az épületeknek, valamint a közterületeknek egyaránt, melyek tisztán tartása kiemelten fontos szerepet tölt be a zavartalan működés érdekében.

Ereszcsatornák, vízelvezető árkok és egyéb csatornák tisztításával kapcsolatos szolgáltatásokért tekintse meg weboldalunk bővebb információit, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

 

Működési területünk: