Woma csatornatisztítás Budapest XVIII. kerület

Woma csatornatisztítás Budapest XVIII. kerület, mindenféle duguláselhárítással foglalkozunk:

Mosogató és mosdó duguláselhárítás és csatornatisztítás

Wc, bidé, piszoár dugulás megszüntetése

Külső dugulások megszüntetése

Csatornakamerázás

Nyomvonal meghatározása

Vízszivattyúzás

Woma csatornatisztítás

Duguláselhárítás áraink versenyképesek.

Bármikor hívhatóak vagyunk 0-24.

+36 70 670 7070

 FIX ÁRON DOLGOZUNK
NINCS FOLYÓMÉTER DÍJ
NINCS REJTETT KÖLTSÉG
GARANCIA VAN
TISZTASÁG VAN
OLCSÓ ÁRAK
Woma csatornatisztítás Budapest XVIII. kerület

Woma Budapest XVIII. kerület

Budapest külső kerületeiben is kellő biztonsággal és tapasztalattal rendelkezünk. XVIII. kerület egy részén régebbi bérlakások vannak itt sokkal kevesebb a gond mint az újabb részeken épült lakásokkal.

Elmondható itt is az új lakások dugulások szempontjából sebezhetőbbek. Hogy miért mert az elrendezés a gépészet rovására került kialakításra. Nem mindig a stranghoz közel van a wc vagy a mosogató, sőt néha a legtávolabb. Igen az élhetőbb lakások sajnos mostanában ilyenek. Mert minél egyedibb egy lakás annál jobban eladhatóbb, de arra nem gondolnak mi van a csempe alatt vagy a fal mögött. És mindig van valami olyan dolog amely dugulást okozhat…..


Vízszivattyúzás

Utóbbi években megszaporodtak Budapesten és környékén is a hatalmas felhőszakadások. Ezek után meg hatalmas víztömeg zúdul a csatornákba, és pincéinkbe.

Pincék, garázsok, teremgarázsok, aknák vízeltávolítása.

 


Fővárosunk központi szennyvíztisztító telepét, amely a város nagy részének szennyvizeit fogja tisztítani, a Csepel-sziget északi csúcsára tervezik. A Duna két partjáról a szennyvizeket a Duna alatt vezetik át a szigetre. Ilyen megoldást allakalmaztak Prágában is, ahol a Moldva alatt a szennyvizet bújtatók vezetik át a szigetre. Szinte valamennyi világvárosban a szennyvíztisztító telepek a városon kívül épültek, így több kilométeres gravitációs csatornát vagy nyomócsövet kellett megépíteni, ami a csatornázás költségét emelte.