Woma Budapest XV. kerület

Woma Budapest XV. kerület, Budapest minden kerületében dolgozunk .

Csatornatisztítás, woma és csatornája mindig tiszta.

Fix árak.

Garancia.

Ingyenes kiszállás.

 

+36 70 670 7070

Telefonszámra kattintva azonnal 0-24 hívhat, ha csak egy kérdése lenne akkor is szívesen segítek! 🙂

Milyen feladatokat bízhat ránk:

Vízszivattyúzással is foglalkozunk csőtörések vagy nagyobb esők alkalmával többször előfordult már, hogy partnereinknél pincében sok víz gyűlt össze. Ekkor döntöttük el vízszivattyúzásra is felkészülünk, hogy ilyenkor is segítsünk a bajban. Benzines és elektromos szivattyúkkal rendelkezünk. Beltéri szivattyúzások alkalmával csak elektromos szivattyúkat használhatunk.


SZENNYVÍZELVEZETÉS – 6046 KM CSATORNARENDSZEREN KERESZTÜL ÉVI 210 MILLIÓ M3 SZENNY- ÉS CSAPADÉKVÍZ KERÜL ELVEZETÉSRE http://www.fcsm.hu/  EZT MIND A FŐVÁROSI CSATORNÁZÁSI MŰVEKNEK KÖSZÖNHETJÜK. Mert mindig akkor derül ki milyen fontos is a csatornánk amikor baj van. Amíg rendben üzemel otthon minden láthatatlan és soha nem gondolunk rá pedig naponta több száz ember dolgozik nekünk, hogy kényelmesen……..

Ezúton köszönöm nekik munkájukat éjjel és nappal!


 

 

 

Woma Budapest XV. kerület

Womás gépkocsikkal 0-24 órában állunk rendelkezésre, mert ezek a mi tulajdonaink nem mások autóit hirdetjük a honlapunkon. Mi vesszük fel a rendelést mi érkezünk a helyszínre és mi vállaljuk a garanciát is.

Sok esetben csak womával oldható meg a dugulás, persze ilyenkor sok munka és energia ráfordításra van szükség. Esővíz elvezetők tisztítása 95% ban csak womával tisztítható, mert a víz mosó hatására is szükség van. Minél nagyobb egy csatorna annál több vízre van szükség a mosáshoz. Ezért is van több kocsink, hogy minden csatornatisztításra legyen megoldásunk.Lefolyó tisztítás  XIII. kerület,  lefolyó karbantartás XIV. Zugló,  dugulások elhárítása XV. Újpalota,  WC. dugulás elhárítás   XVI. kerület,   kézmosó szifon tisztítás XVII. Rákoskeresztúr, darálós wc javítás  XVIII. kerület,  Womázás XIX. Kispest,    duguláselhárítás házilag ,  gyökérvágás és gyökértelenítés XXI. Csepel,   zsírtalanítás   XXII. -Budafok,   padlóösszefolyó tisztítás   XXIII. Soroksár.