Csatornatisztítás womával

Woma csatornatisztítás is !!

Kiszállás ingyenes!

Nincs folyóméterdíj!

Fix, budapesti árak.

+36 70 670 7070

 

Tudja Ön mi az a womázás?

Kevesen tudják miről is van szó. Csatornatisztítást többen ismerik, ez egy bizonyos csatornatisztítási eljárás.

Csatornatisztítás womával

A womázás tulajdonképpen nem más, mint a duguláselhárítás területén alkalmazott csatornatisztítási módszer, azon belül is magasnyomású vizes tisztító eljárásról beszélünk. Az módszer lényege, hogy egy magasnyomású tömlő segítségével  minimum 100 bar feletti üzemi nyomással rendelkező vízsugár jut az eldugult csatornába és ott megszünteti a dugulást a különböző mosófejek használatával. Iszapot és a zsírt fellazítja és kimossa a csatornából.

A womázáshoz használatos magasnyomású tömlőre különböző mosófejek szerelhetők, melyek az aktuális igényeknek megfelelően cserélhetőek. A womázás ugyan nem ajánlott beltéri használatra de néha nincs más lehetősség. Egy eldugult mosogató amit spirálos technológiával már nem tudunk megoldani ott segíthet a woma. Woma azok számára jelent jó döntést, akik már feladták annak reményét, hogy valaha is megbirkóznak a makacs dugulással.


Csatornatisztítás womával

A womázás további előnye, hogy használata során nem kell környezetre káros vegyszereket alkalmazni, ráadásul még az elöregedett csövekben sem okoz maradandó károkat. Egy hagyományos duguláselhárítás spirállal régi csövekben könnyen okozhat törést. Mert egy 40-60 éves vascső korrodált, itt ott és mindenhol rozsdás 🙂 és rossz mozdulat máris megvan a baj. Ami természetesen nem a duguláselhárító szakember hibája, mert nem tudjuk a cső állapotát kívülről meghatározni.

Csatornatisztítás woma

Sokan úgy hívnak fel minket csatorna kamerázást szeretnének kérni, hogy megtudják, hol van a dugulás. Ez az ami nem lehetséges általában, mert kamerázni csak tiszta csatorna csőben tudunk. Egyszerűen azért mivel a  koszos sza…s vezetékben nem lát a kamera semmit és nem tudunk mit mondani a megrendelőnek. Csak úgy tudunk kamerázni, hogy előtte megszüntetjük a dugulást és utána kamerázunk.


Munkamenet általában a következő:

  1. felmérjük a csatornahálózatot aknákat, tisztító nyílások
  2. csatornatisztítás, woma használatával is
  3. csatornakamerázás

Mivel foglalkozunk még:

Csatornatisztítás womával, garanciával, ingyenes kiszállással.