Duguláselhárítás Budapest

 

+36 70 670 7070

Telefonszámra kattintva azonnal 0-24 hívhat, ha csak egy kérdése lenne akkor is segítek! 🙂

 

Ingyenes kiszállás.

Garancia.

Duguláselhárítás fix árak.

Magánszemélyek részére.

8:00-18:00 között.

 

Varga Andrásnak hívnak, főállásban tűzoltóként dolgozom melléktevékenységem womás csatornatisztítás.  Spirálozógépeink modernek és környezetkímélő módon kevés energiát fogyasztanak. Csatornakameráink kitűnő képeket készítenek csatornája állapotáról.  Magasnyomású csatornatisztító gép (woma) beépítve a gépkocsimba 600 literes tartállyal, amellyel a legmakacsabb dugulásokat is elintézem legyen szó bármilyen csatornadugulásról.

 

Cégünk teljesen magyar tulajdonú családi vállalkozásként működik, most már két tűzoltó kolléga ( Till Ferenc és Bengyel Csaba) bejelentett tisztességes másodállását biztosítva és egy kakukktojás Emil aki egész nap nálunk ügyködik, hogy ügyfeleink számára a legjobb minőségű és árú szolgáltatást nyújtsuk.  Mára cégünk ügyfeleinek egy részét visszatérő partnereink adják, akik ha duguláselhárításról, csatorna mosásról van szó minket hívnak, mert tudják megoldjuk dugulásukat gyorsan olcsón pontosan.

Vállalkozásunk Generali biztosítónál 5.000.000 ft – os felelősség biztosítással is rendelkezik,  ha bármilyen kárt csinálnánk ( még nem történt ilyen szerencsére) biztosító ezt megtéríti.

 

Duguláselhárítás Budapest

Miket kérdezünk amikor felhív minket?

Érkezésünk a helyszínre mindig pontos, ez fontos!

 

Budapesten és egész Pest megyében, ha duguláselhárításról van szó biztos, hogy számíthat ránk éjszaka is!  Törekszünk rá, hogy az Ön otthonában, vállalkozása telephelyén a legrövidebb időn belül megszüntessük a csatornarendszer hibáit.


 

 Honnan tudjuk, hogy dugulásunk lesz:

Mit tehetünk, hogy ritkábban legyen dugulás: