Woma Budapest IX. kerület

Woma Budapest IX. kerület

+36 70 670 7070

Telefonszámra kattintva azonnal 0-24 hívhat, ha csak egy kérdése lenne akkor is szívesen segítek! 🙂

Miben lehetünk a Budapest IX. kerületi lakosság szolgálatára:

  • bármilyen dugulás legyen az mosogató, mosdó, kád, wc, pissoár
  • mindegy az hogy társasház vagy irodaház
  • csatornatisztítással is foglalkozunk woma technológiával
  • vízszivattyúzás
  • nyomvonalkeresés
Woma Budapest IX. kerület

                    Woma Budapest IX. kerület

Woma Budapest IX. kerület

Budapest belső kerületeiben is kellő biztonsággal és tapasztalattal rendelkezünk. IX. kerület egy részén régebbi bérlakások vannak itt sokkal kevesebb a gond mint az újabb részeken épült lakásokkal.

Elmondható itt is az új lakások dugulások szempontjából sebezhetőbbek. Hogy miért mert az elrendezés a gépészet rovására került kialakításra. Nem mindig a stranghoz közel van a wc vagy a mosogató, sőt néha a legtávolabb. Igen az élhetőbb lakások sajnos mostanában ilyenek. Mert minél egyedibb egy lakás annál jobban eladhatóbb, de arra nem gondolnak mi van a csempe alatt vagy a fal mögött.

Woma Budapest IX. kerület

Sokakban felmerül a kérdés miért pont nálam dugul el a wc mosdó mosogató, ez lehet hogy csak véletlen de előfordulhat esetleg nagyon spórolunk a vízzel. A tiszta víz az érték főleg olyan dolgokra pazarolni mint a wc öblítés. Éljünk környezettudatosan.

“A problémát tovább súlyosbítja, hogy Európában és Dél-Amerikában is lesznek olyan országok, amelyeknek ivóvíz-gondjaik lesznek. Egy 2012-es ENSZ-tanulmány szerint 2030-ra a világ népességének mintegy fele szomjazni fog.  Krónikus vízhiányt elsősorban a népesség növekedése és az aszály idézhet elő. „A vízigényt a lakosság bővülése és a gazdasági növekedés is súlyosbíthatja, annál is inkább, mivel a klímaváltozás miatt sok helyen drasztikusan megcsappanhatnak a rendelkezésre álló készletek. Az előrejelzésekből egyértelműen látszik, hogy a klímaváltozás miatt a következő években a világ egyes részein jelentősen csökkeni fog a csapadék mennyisége – mondta Charles Iceland, a WRI szakértője.”