Woma Budapest IX. kerület

+36 70 670 7070

Telefonszámra kattintva azonnal 0-24 hívhat, ha csak egy kérdése lenne akkor is szívesen segítek! 🙂

Miben lehetünk a Budapest IX. kerületi lakosság szolgálatára:

                    Woma Budapest IX. kerület

Woma Budapest IX. kerület

Budapest belső kerületeiben is kellő biztonsággal és tapasztalattal rendelkezünk. IX. kerület egy részén régebbi bérlakások vannak itt sokkal kevesebb a gond mint az újabb részeken épült lakásokkal.

Elmondható itt is az új lakások dugulások szempontjából sebezhetőbbek. Hogy miért mert az elrendezés a gépészet rovására került kialakításra. Nem mindig a stranghoz közel van a wc vagy a mosogató, sőt néha a legtávolabb. Igen az élhetőbb lakások sajnos mostanában ilyenek. Mert minél egyedibb egy lakás annál jobban eladhatóbb, de arra nem gondolnak mi van a csempe alatt vagy a fal mögött.

Woma Budapest IX. kerület

Sokakban felmerül a kérdés miért pont nálam dugul el a wc mosdó mosogató, ez lehet hogy csak véletlen de előfordulhat esetleg nagyon spórolunk a vízzel. A tiszta víz az érték főleg olyan dolgokra pazarolni mint a wc öblítés. Éljünk környezettudatosan.

„A problémát tovább súlyosbítja, hogy Európában és Dél-Amerikában is lesznek olyan országok, amelyeknek ivóvíz-gondjaik lesznek. Egy 2012-es ENSZ-tanulmány szerint 2030-ra a világ népességének mintegy fele szomjazni fog.  Krónikus vízhiányt elsősorban a népesség növekedése és az aszály idézhet elő. „A vízigényt a lakosság bővülése és a gazdasági növekedés is súlyosbíthatja, annál is inkább, mivel a klímaváltozás miatt sok helyen drasztikusan megcsappanhatnak a rendelkezésre álló készletek. Az előrejelzésekből egyértelműen látszik, hogy a klímaváltozás miatt a következő években a világ egyes részein jelentősen csökkeni fog a csapadék mennyisége – mondta Charles Iceland, a WRI szakértője.”