Woma XI. kerület

Woma XI. kerület, legyen az családi ház vagy ipari ingatlan, mi megoldjuk dugulási problémáját. Jól felszerelt womás gépparkkal rendelkezünk, amely minden körülmények között rendelkezésünkre áll.

Saját gépkocsikkal és teherautóval dolgozunk, nincs ide oda telefonálgatás, minket hívnak:

mi megyünk ki a helyszínre,

mi vállaljuk a garanciát,

mi adunk számlát.

+36 70 670 7070

Telefonszámra kattintva azonnal 0-24 hívhat, ha csak egy kérdése lenne akkor is szívesen segítek! 🙂


Kiknek dolgozunk:


Milyen munkáknál számíthat ránk:

Woma XI. kerület

Albertfalva wc womás tisztítása , Gazdagrét mosdó duguláselhárítás, Gellérthegy woma, Kamaraerdő csatorna mosás, Kelenföld magasnyomású csatornatisztítás, Lágymányos woma tisztítás , Madárhegy woma, Őrmező, Péterhegy csatornatisztítás, Sasad, Sashegy.

Milyen sűrűn kell csatornát tisztítani?

Családi házaknál a főlefolyót érdemes tisztíttatni 10-15 évente, de ha jó a rendszer akár soha nem lesz gond vele. Egyes éttermeknél 3 havonta járunk womázni, mert ott bizony valamit elszúrtak annak idején és nem tudunk mit kezdeni vele csak a bontás lenne jó megoldás és egy új rendszer ……… Igazából nincs rá jó recept mikor tisztítsunk csatornát, én általában azt szoktam mondani ami működik azt ne bolygassuk. Ha viszont valami nem úgy működik mint régen akkor azonnal cselekedjünk egy apró jel egy kluttyogás már előjele lehet a dugulásnak.

Milyen gépekkel dolgozunk?

Rothenberger, Ridgid, Rems csak hogy a nagyobb neveket említsem, de igazából a gépen túl fontosabb ki kezeli azokat. Szakértelem nélkül nincs siker. Siker nélkül nincs vállalkozás. Vállalkozás nélkül nincs pénz.

Ezért nálunk van

SZAKÉRTELEM-MODERN GÉPEK-CSATORNAKAMERÁK-WOMÁS AUTÓK.

Házi csatornatisztítási praktikák:

Én az elsőnek és legjobbnak a sok forró vizet tartom, mert a víz az úr. Aztán jöhetnek a folyékony vegyszerek, de csak módjával éljünk környezettudatosan. Granulátumokat semmi képen nem javasolom, hogy miért:

Duguláselhárító granulátum belekötött a szifonba.